30 Temmuz 2007 Pazartesi

Dikkat İnek çıkabülüü taş düşebüülüür :)


İnek çıkabüülüü taş düşebülüüü :) Klasik Türk geyiklerimizden sonra.Asıl konuya geçelim. Dünyanın en büyük açık hava sanat etkinliği olan Cow Parade, Paris, New York, Monako, Moskova, Sidney, Tokyo, Londra gibi dünyanın 54 büyük şehrinden sonra şimdi İstanbul'da.

Cow Parade sergilendiği şehirlere, şehrin sahip olduğu marka zenginliğine, sanat ve tasarım alanındaki yaratıcılığına, sanata olan ilgisine, espri anlayışına dikkat çekiyor. Firmaların katılımıyla gerçekleşen bu çok kapsamlı sergi, aynı zamanda tasarım ve uygulama konusunda kendine güvenen, başarılı sanatçılara, yeni yeteneklere ve hatta ilk-orta öğretim öğrencilerine de pek çok fırsat sunuyor.

Cow Parade-İstanbul'da sergilenecek heykeller, 12 haftalık sergi sonrasında Kasım ayında Turgay Artam (Antik A.Ş.) tarafından yönetilecek bir müzayede ile satışa çıkarılacak ve bu satıştan elde edilecek gelir ile Sokak Çocukları Rehabilitasyon Derneği, AÇEV ve TEMA yararına fon oluşturulacak.

Sütaş'ın ana sponsorluğundaki sergi 1 Ağustos-31 Ekim 2007 tarihleri arasında İstanbulun belirli noktalarında ziyaret edebilirsiniz.

http://www.cowparade-istanbul.com/

Hiç yorum yok: